Udruga „9 života“

Udruga „9 života“ je udruga građana koja ima svojstvo nevladine, dobrovoljne, humanitarne i neprofitne pravne osobe s pravima, obvezama i odgovornostima čiji ciljevi nisu u suprotnosti sa Ustavom i Zakonom. Udruga djeluje za opće dobro i njezino djelovanje i aktivnosti daju vidljivu društvenu vrijednost kojom se unapređuje kvaliteta života društvene zajednice, bez namjere stjecanja dobiti.

Aktivnosti od interesa za opće dobro koje udruga provodi su edukacija djece i mladih te njihovo aktivno uključivanje u društvo, promicanje i razvoj volonterstva, zaštita prava životinja, spašavanja životinja i druge aktivnosti koje su po svojoj prirodi u skladu sa ciljevima i djelatnostima Udruge.

Cilj udruge je sprečavanje zlostavljanja i nehumanog postupanja prema mačkama i psima, podizanje opće svijesti građana, upoznavanje javnosti sa Zakonom o zaštiti životinja, kastracija, zdravstvena zaštita mačaka i pasa i njihovo udomljavanje. Udruga djeluje za opće dobro i ima humanitarni karakter, čija se djelatnost temelji na načelu neprofitnosti.

Područje djelovanja Udruga spada pod razinu 14. Zaštita okoliša i prirode, pod redni broj razine 14.4. – zaštita životinja, sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja registra udruga Republike Hrvatske i registra stranih udruga u Republici Hrvatskoj.

Mi smo malena skupina upornih žena Jedina potpora su građani koji nas pratite i pomažu da oni koji nam se nikada usmeno neće moći zahvaliti – žive.

Kratko i jasno tko smo mi, a koji su oni koji nas trebaju!Mi smo malena skupina upornih žena sa velikim zalogajem na tanjuru, a jedina potpora i ugalj na koji se pokrećemo ste Vi koji nas pratite i pomažete i oni koji nam se nikada usmeno neće moći zahvaliti.

Geplaatst door Udruga Devet Života op Zaterdag 25 februari 2017