Tražite hotel? Iskoristite kupone s popustima

Svjedoci smo kako u vremenu u kojem živimo, polako ali sigurno, sve stvari postaju digitalne pa tako i reklame svih branši. Pored dobro odrađene web stranice nam i ne treba drugo. U svega povlaka mišem prikazuje sve potrebno. Minimalizam crvene i sive te veliki elementi svode pretragu na ugodni flow. Kako moderni način života iziskuje brzinu u svemu, preglednost u ovom slučaju je veliki plus te omogućuje nadasve lagan pristup traženoj informaciji.

Velike fotografije visoke rezolucije ostavljaju dojam dinamike i profesionalizma pa i uvjetno rečeno, razbijaju dojam pretjerane jednostavnosti. Onima koji uvijek žele više ponuđena je opcija ”Još odredišta” ne nametljivog izgleda i uklopljenog stila. Korišteni font je sada već učestalo izbjegnut serif koji, vjerojatno dobro promišljeno, više ostavlja dojam blage pristupačnosti nego stroge forme rezervirane za ciljanu skupinu ljudi.

Ukoliko smijem primijetiti i cijenimo konstruktivnu kritiku, mjesto teksta opisa bi ostalo isto pogođeno za one koji žele potvrditi dobar odabir i kvalitetu usluge koju nudi stranica i ne nameće se na samom vrhu što bi bio slučaj kod velikog broja stranica, no ipak, trebao bi biti vidljiviji, izvedeno načinom većeg fonta ili ipak umjereno boldanim slovima.

Partneri, ostali brandovi i sponzori su, standardno već u svijetu web sadržaja, dobili mjesto na gotovo samom dnu što je po meni, pravilno izvedeno. Dolazimo do zadnjeg dijela stranice, u web žargonu footera, koji je po meni trebao biti izveden kao i ostalo horizontalno poredanih pojmova umjesto pomalo nezahvalno ostavljenih dodataka koji narušavaju red i zaokruženost inače ugodne cjeline.

Da ”stavim točku na i” izgled i optimiziranost stranice su vrlo dobri, ima plusova u vidu odabira boja, odmjerene dinamike i pažnje posvećene odabiru fonta no i minusa kroz nedovoljno naglašenih dijelova i blagog nereda u samom dnu stranice pa ostavlja dojam jednostavnosti i prostora za napredak.

Ako putujete i tražite dobar hotelski smještaj definitivno posjetite web stranicu Groupon Coupons gdje možete pronaći ozbiljne kupone za popuste.